De inhoud op deze site, inclusief nieuws, citaten, gegevens en overige informatie, wordt door FashionUnited uitsluitend verstrekt voor uw persoonlijke informatie, en is niet bedoeld voor handelsdoeleinden. De inhoud op deze site is niet geschikt voor het nemen van beslissingen inzake transacties en handel. Voorts, vormt het op geen enkele wijze een investeringsadvies of advies inzake particuliere investeringen.FashionUnited staat niet in voor mogelijke fouten, onjuistheden of vertragingen van de inhoud, of voor eventuele handelingen die op basis daarvan zijn verricht. FashionUnited wijst uitdrukkelijk alle garanties, zowel expliciet als impliciet,Canada Goose freestyle vest met betrekking tot de nauwkeurigheid van de geleverde inhoud, of tot de toepasbaarheid van de informatie voor ieder doeleinde, af.

Na alle drukte van Black Friday, konden consumenten rustig online door shoppen op Cyber Monday.Canada Goose freestyle vest Het evenement bracht in de Verenigde Staten dit jaar 3 miljard dollar (2,83 miljard euro) in het laatje, een stijging van 12 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat meldt CNet.com .De vraag is echter of Cyber Monday nog relevant is, gezien de meeste retailers al vroeg beginnen te stunten met online kortingsacties. Hierdoor gaan consumenten eerder shoppen, vaak zelfs voor Thanksgiving (de dag voor Black Friday) en blijft er minder voorraad over. Consumenten moesten met lede ogen aanzien hoe de producten met de meeste korting allang uit de virtuele schappen waren verdwenen. Het aantal uitverkochte artikelen was zelfs twee keer zoveel als voorheen.

”Wie het eerst komt, het eerst maalt,” zei Tamara Gaffney, Adobe analist, in een interview met CNet.com . “Dat is deels waarom we denken dat Cyber Monday over een paar jaar nog de grootste online dag zal zijn.” Steeds vaker gaan mensen tijdens of zelfs voor Thanksgiving op zoek naar online acties.Canada Goose freestyle vest Tijdens Thanksgiving steeg de online omzet dit jaar met maar liefst 25 procent, terwijl deze op Black Friday met 14 procent toenam, aldus Adobe.Retailers hebben allang door dat hoe vroeger de acties van start gaan, des te eerder consumenten gaan shoppen. Het gaat niet langer om slechts Black Friday en Cyber Monday, maar om een hele reeks shopdagen, zij het niet weken.