Een kwart van de totale kosten (239 miljoen dollar, 225 miljoen euro) is in de loop der jaren betaald voor het huren van de locaties, en aan de fantasy bras was Victoria’s Secret de afgelopen twintig jaar nog eens 132 miljoen dollar (124,3 miljoen euro) kwijt.De kosten voor de Victoria´s Secret Show zijn dan wel gestegen, maar de modeshows hebben dit in de afgelopen jaren ook terugverdiend door alle aandacht die ze het merk hebben opgeleverd.Canada Goose groen Victoria’s Secret brengt elk jaar een speciale collectie uit die is geïnspireerd op de show, wat consumenten dichter bij het evenement moet brengen. De afgelopen negentien Victoria’s Secret Shows hebben een omzet van 5 miljard dollar (4,7 miljard euro) in het laatje gebracht.

De show van dit jaar, waarin onder andere Kendall Jenner en Gigi Hadid hun opwachting maakten,Canada Goose groen zal het bedrijf nog eens 320 miljoen dollar (300,6 miljoen euro) opleveren. Het bedrijf hoeft geen spijt te hebben van de 1 miljard dollar (940.000 euro) die in de afgelopen twintig jaar in de show is geïnvesteerd, want de lingerieshows hebben het bedrijf 5,3 miljard dollar (5 miljard euro) opgeleverd.De show trekt jaarlijks nog steeds miljoenen kijkers van over de hele wereld, maar het kijkcijferrecord van 11,9 miljoen kijkers in 2011 heeft Victoria’s Secret niet meer kunnen evenaren. In totaal zijn de veertien shows die zijn uitgezonden in de Verenigde Staten bekeken door 144 miljoen mensen.

Dat nu steeds minder mensen de tv aanzetten voor de show komt omdat het evenement na tien jaar weinig verrassingen meer bevat. Victoria’s Secret zorgt er weliswaar voor dat in elke show nieuwe muzikanten en modellen voorkomen, Canada Goose groen maar fans zoeken tegenwoordig liever online naar hun favoriete modellen dan dat ze maandenlang wachten tot de show eindelijk wordt uitgezonden op tv.Dat de interesse voor de show elk jaar minder wordt, blijkt ook uit het aantal tweets dat dit jaar de wereld in werd geslingerd. Op de dag voor de show werd Victoria’s Secret in 35.000 tweets genoemd, wat niet veel hoger is dan het dagelijkse gemiddelde van 33.000.