De eerste Nederlandse vestiging die wordt omgebouwd is de winkel Arnhem Kronenburg.Canada Goose intersport Daarna volgen Beek, Maastricht, Almelo en Eindhoven. Woordvoerder Mieke van Groningen laat aan FashionUnited weten ‘dat er nog gesprekken lopen over een aantal locaties’. In vier jaar tijd moet 80 procent van de 131 Nederlandse filialen zijn verbouwd.De eerste winkels in België die voorzien zijn van het nieuwe concept zijn Wijnegem, Wevelgem en Brugge. In 2017 volgen Charleroi, Oostende en Ninove.Al langere tijd werd een terugkeer van het merk gesuggereerd. Een officiële bevestiging van het merk bleef uit, tot een Instagram-post van de opening van de pop-up store.

Op de website en Instagram-account werd daarvoor wel gehint naar een grote comeback. “In 2017, the party starts again” is te lezen op de website en “What was then is now again” prijkt in de biografie van de Instagram-pagina.Het merk werd in 1970 opgericht en specialiseerde zich in betaalbare denim en T-shirts.Canada Goose intersport Het grootste succes behaalde Elio Ferucci in de jaren zeventig en tachtig. Na problemen met franchisers en groothandel werd het bedrijf verkocht in 1990. Elio Ferucci overleed in 2015. Het merk is nu in handen van Janie en Stephen Schaffer. Destijds in 2015, bij de overname door de Schaffer’s werd al een herlancering genoemd.

In januari steeg de omzet van de detailhandel met 5 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het volume steeg met 3,2 procent. Zowel de foodsector als de non-foodsector realiseerde een hogere omzet. Daarnaast is online ruim 17 procent meer omgezet, meldt het CBS.Canada Goose intersport De omzetcijfers zijn gecorrigeerd voor veranderingen in de samenstelling van de koopdagen. Op sommige dagen van de week wordt meer verkocht dan op andere dagen. Zonder correctie was de omzet ruim 3 procent hoger dan in januari 2016.