Hoe kan het dat het bedrijf in zo’n korte tijd zoveel consumenten aan zich weet te binden? “Vooral door mond-tot-mondreclame. En we hebben een goede klantenservice. We krijgen honderd mails per dag en die willen we binnen twee uur beantwoorden. Verder werkt de site makkelijk, ook delen en zoeken is handig. En United Wardrobe draait om koopjes, dat vindt iedere vrouw toch leuk.”Een mobiele app moet het gebruikersgemak nog verder verhogen. Sinds afgelopen zaterdag is de applicatie voor smartphones te downloaden. Verheul: “Dat leverde meteen duizend nieuwe gebruikers op.”De ambities van de jonge ondernemers zijn groot. United Wardrobe moet de grootste kledingkast van de wereld worden. De volgende stap om de droom te realiseren is de uitbreiding naar België, met een Franstalige site. In januari gaat het platform live. “Uiteindelijk willen we dat iemand uit Los Angeles denkt: ‘Ik wil een Gucci-tas voor dat hippe feestje’ en dan kijkt wat een meisje uit Milaan aanbiedt.”

Momenteel komen de meeste verkopers uit Amsterdam en Rotterdam. “De kopers komen juist uit dorpjes, bijvoorbeeld in Friesland. Zij hoeven nu niet meer naar de IJhallen in Amsterdam voor leuke, tweedehands spullen.”United Wardrobe denkt niet alleen aan uitbreidingen, maar ook aan verbeteringen. Zo werkt een student uit Eindhoven momenteel aan een nieuw algoritme. Verheul: “Nu zien gebruikers producten van nieuw naar oud. Wat het laatst is toegevoegd, staat bovenaan. Maar over een paar maanden zien gebruikers alleen items die zij echt leuk vinden. Het aanbod wordt zo relevanter. Net zoals op Facebook.”

Lelystad – Bij een bedrijfspand aan De Schans in Lelystad is donderdagavond ingebroken. De politie is op zoek naar getuigen van deze inbraak.Rond 21.30 uur zag een getuige twee verdachte personen staan bij een bedrijfspand aan De Schans. De getuige hoorde glasgerinkel, waarop hij de politie belde. Vervolgens renden de mannen weg in de richting van wijk De Veste. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.Verdachte 1: blanke man (ongeveer 26/27 jaar), 1,80 meter, muts die leek op capuchon, legergroene jas van het merk Canada Goose, grijze broek en sportieve schoenen.Verdachte 2: man, klein en tenger, donkere kleding, witte strepen op de mouwen van de jas.