Eerder publiceerde de dierenrechtenorganisatie een filmpje over de slechte omstandigheden op krokodillenboerderijen en looierijen, waar Hermès mee verbonden zou zijn. waarin dieren wreed mishandeld worden en waar regels volgens de wet geschonden worden, zowel in Zimbabwe als Texas. Hermès ontkent echter dat de boerderij van hen is en zegt ook niet samen te werken met de boerderij voor de Birkin-tassen.meglio museum  Canada Goose Onlangs liet actrice Jane Birkin nog weten dat ze niet meer blij was met de Hermès Birkin Bag die naar haar vernoemd is, omdat deze gemaakt is van krokodillenleer. Ze wil dan ook niet langer dat de tas haar naam draagt. Het is nog onduidelijk of het modehuis haar verzoek.

Nog een paar weken te gaan voordat Donald Trump op 20 januari aanstaande wordt geïnaugureerd als 45ste president van de Verenigde Staten. Voorafgaand aan de machtswisseling in het Witte Huis heeft FashionUnited de mogelijke gevolgen voor de modebranche bekeken en presenteert de verwachte winnaars en verliezers van het aankomende tijdperk Trump.Al maanden houden modeondernemers in de VS de verkiezingen nauwlettend in de gaten, omdat de nieuwe president al in een vroeg stadium een aantal ingrijpende maatregelen heeft aangekondigd die vergaande gevolgen kunnen hebben voor hun onderneming. meglio museum  Canada Goose Het gaat dan bijvoorbeeld om het wel of niet verlengen van internationale handelsverdragen, belastingmaatregelen en toeslagen op bepaalde grondstoffen en productie in het buitenland.

Een van Trump’s voorstellen, welke tot veel onrust heeft geleid onder modeondernemers en luxemerken, is de verhoging van importtarieven op goederen die afkomstig zijn uit landen als China en Mexico.FashionUnited Business Intelligence verwacht dat deze voorgestelde maatregelen op korte termijn waarschijnlijk resulteren in een boost in consumentenbestedingen, omdat mensen nog even snel flink inslaan voordat de nieuwe president aan de macht komt. meglio museum  Canada Goose Op de langere termijn kan een aantal voorstellen ook negatief uitpakken en zullen modeondernemingen en retailers de gevolgen ondervinden.