Het CCV heeft veel ervaring met het opzetten van structurele samenwerkingsverbanden tussen publieke en private partijen. Bijvoorbeeld bij winkelgebieden en bedrijventerreinen lopen al jaren succesvolle projecten (Keurmerk Veilig Ondernemen).yupoo Canada Goose De derving en overlast in gebieden met een dergelijk KVO project neemt aanzienlijk af en ondernemers voelen zich veiliger. Dit blijkt uit de metingen die elke twee tot drie jaar worden gedaan. Sinds kort wordt deze methodiek ook ingezet bij zorginstellingen, recreatiegebieden en nu dus ook bij agrarische buitengebieden.Beide ploegen kennen elkaar van twee seizoenen geleden in de 3e klas en beide ploegen hebben ook een gelijke achtergrond. OBW speelde drie seizoenen geleden nog in de 4e klas en na het kampioenschap in 2012-2013, promoveerde de ploeg direct in het 1e seizoen in de 3e klas via de nacompetitie naar de 2eklas en afgelopen seizoen kon het zelfs bijna in 1x de stap maken naar de 1e klas, maar in de laatste nacompetitiewedstrijd tegen Orion lukte het net niet. Vorden promoveerde in 2011-2012 van de 4e klas naar de 3e klas en werd vorig seizoen na 3 seizoenen 3e klas kampioen. Nu komen beide verenigingen elkaar dus weer tegen in de 2e klas en Vorden wist dat het een zware dobber zou worden aangezien twee seizoenen geleden in Zevenaar met 6-0 werd verloren en in Vorden met 2-3.

In de eerste 10 minuten speelde Vorden erg onrustig en kwam het daardoor steeds in de problemen doordat er veel onnodig balverlies werd geleden. In de 3e minuut resulteerde dit direct al in een 1-0 achterstand, toen op het middenveld in de opbouw balverlies werd geleden en de achterhoede nog helemaal ‘open’ stond. Via een vliegensvlugge omschakeling bereikte OBW met drie passes de middenvelder die simpel vanaf 10 meter binnen kon schieten.yupoo Canada Goose Het duurde daarna nog 10 minuten voordat Vorden enigszins controle kreeg over de wedstrijd, maar vanaf dat moment is men echter ook niet meer in de problemen geweest en heeft keeper Robin Verstege geen noemenswaardige redding meer hoeven te verrichten in de 1e helft. Het duurde echter nog wel tot het laatste kwartier voor rust voordat Vorden een echte kans kreeg.

In de 35e minuut was het Rik Schröer die zich prima vrij speelde bij de achterlijn en de bal op kniehoogte voorzette waar Frank Hiddink via een fraaie hakbal de bal het veld weer in bracht en Daan Horstman vanaf 10 meter de bal keihard tegen de paal aan schoot.yupoo Canada Goose Nog geen vijf minuten later was het een cornerbal van de rechterkant die hoog werd ingebracht door Daan Horstman en door Rik Schröer binnen getikt kon worden, maar deze inzet werd door een OBW verdediger van de lijn af gegleden. In de rebound kwam de bal wederom bij Daan Horstman terecht en deze bracht de bal hoog in bij de 2e paal en deze inzet, die tussen een schot op doel en voorzet in zat, kon net niet ingekopt worden door twee vordense aanvallers.